Simsta Design, Arhitectura si Structuri de Rezistenta

Despre Noi

Birou de proiectare Simsta SRL

Suntem o societate comerciala cu experienta in domeniul proiectarii de arhitectura si structurilor de rezistenta in constructii civile. Proiectele prezentate in site sunt realizate de noi si au fost construite cel putin o data. Obiectul de activitate principal este proiectarea constructiilor civile, proiectare arhitectura, urbanism, structuri de rezistenta si instalatii. Va putem sprijini in toate etapele constructiei, prin intocmirea tuturor tipurilor de proiecte si obtinerea actelor, avizelor si autorizatiilor necesare.

Putem asigura consultanta pe perioada constructiei. Echipa noastra este alcatuita din arhitecti, urbanisti, ingineri constructori si de instalatii oferind servicii de proiectare complexe, imbinand solutii functionale, sustenabile, tehnice si estetice in realizarea proiectelor.

Proiectarea asistata pe calculator ne permite abordarea de proiecte de diferite dimensiuni, grade de complexitate, realizarea lor in termen foarte scurt. Imaginile 3D realiste pentru toate proiectele indiferent de dimensiuni aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.